Hoofdprijs

Inmiddels is Rico-Jay overgebracht naar de 10e verdieping omdat de afdeling waar hij lag sluit in het weekend. En we vallen in de prijzen, sterker nog, ik schat dat we de hoofdprijs hebben: Enorm lieve mensen op de kamer maar oh wat snurken! Tot half één heeft Rico-Jay er van kunnen genieten en toen viel hij in slaap. Helaas maar tot 04.00 uur, omdat het toen leek alsof er niet één boom maar hele oerwouden gekapt werden.

Telkens als het gesnurk harder ging schrok hij wakker, ondanks de oordoppen die hij heeft gekregen.  Slaap is helend zeggen ze hier maar dan moet je wel kúnnen slapen…….  De prijs was al hoog (tot nu toe bijna 100.000 voldaan) maar om dan ook nog geen slaap te mogen hebben maakt het wel heel erg duur…of liever gezegd ‘zuur’, want als daardoor het herstel langer duurt, mogen wij weer in de buidel voor extra ZH dagen…. 🙁  Blij met de 24/7 service van 1 van de shops want de cappucino is ‘my best friend’ deze dagen. Dát is dan wél weer goed geregeld 🙂

De reden dat we langer op de uitslaap-afdeling lagen was omdat de pijn erg lastig onder controle was te krijgen en het op gegeven moment leek alsof Rico-Jay een delirium had. Hij keek zonder te praten dwars door je heen en áls hij al iets uit z’n mond kon laten komen leek het alsof hij 2x zijn tong had ingeslikt en er was niets van te verstaan, erg naar om mee te maken. Gelukkig weet hij er zelf niets meer van. Hij kon niet tegen de medicijnen die hij kreeg maar inmiddels is dat gelukkig opgelost en heeft Rico-Jay geen pijn meer.

De bikkel loopt zelfs 10 meter heen en 10 meter terug om naar de wc te kunnen! (In de kamer naar de wc is te krap met infuuspaal). Rico-Jay, praktisch ingesteld als hij is, bedacht zich dat hij liever op de hal ging want “ze willen toch dat ik loop en dan heb ik dat maar gehad” ?

Er mag nog niks gegeten worden dus enkel vloeibaar, helder drinken. Het is maar goed dat Rico-Jay een beetje ‘reserve’ had opgebouwd, dat heeft hij nu hard nodig om te herstellen.

Het is bijna half negen nu, hij is weer in slaap gevallen en we zullen zien wat de dag ons gaat brengen….

 

Share Button

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

®2024 Stichting Rico-Jay To America