Aapjes kijken

De eerste 2 weken van de vakantie zijn zomaar aan ons voorbij gegleden, het leven ging door, zo ook alle verplichte gesprekken, telefoons en bijbehorende paperassen. Met dank aan degene welke ‘anonieme informatie’ heeft verstrekt. Je zou je toch afvragen wat de strekking van de ‘anonieme informatie’ is geweest daar dit geenzins in het belang van de kinderen, ónze kinderen, is.

We laten ons er echter niet door uit het veld slaan; Als we niet naar een camping kunnen, moet de camping maar naar ons komen. Niet dat we nou zo graag kamperen, maar voor de jongens is dat natuurlijk hartstikke leuk en spannend. Dus haalden we de tent van zolder en maakten we van de woonkamer een campingplaats. Hartstikke leuk! Zelfs overdag is de tent een leuke plek om samen spelletjes te doen waarbij uiteraard een potje ‘pesten’ favoriet blijft. Die tent blijft dus, deze vakantie, net zo lang staan tot ze er zat van zijn.

Het eerste dagje uit naar de Apenheul hebben we er ook al op zitten, deze keer beter voorbereid op de vermoeidheid en pijn en het was een succes! Bijna 3 uur hebben we genoten van de apen en hun gekkigheid inclusief onze eigen apen die helaas niet alles mee kregen maar wél, volgens eigen zeggen,  een superleuke dag hadden. Later deze week komen we vast met nóg meer leuk nieuws …..

*Alle sponsoren van het darttoernooi in Café ’t Toppertje zijn inmiddels op de sponsorpagina bijgewerkt en mocht er iemand vergeten zijn, laat het ons dan a.u.b. weten.  

 

Share Button

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

®2024 Stichting Rico-Jay To America