Niet zonder reden

Het was even stil maar niet zonder reden.
Datgeen waar je nooit stil bij staat, waar je, met name de laatste tijd, veel over hoort van lotgenoten, dat zou ons toch nooit overkomen, er was immers geen enkele reden toe.

Het jaren lang strijden om de juiste zorg voor je kinderen te krijgen, diëten, sporten, muziek, en alles wat je als ouders kan doen om je kinderen zo ‘normaal’ mogelijk te laten functioneren in het leven, heeft er echter toe geleid dat ook wij vanmorgen met een instantie aan tafel zaten welke een andere mening is toegedaan.

Het hoe en waarom zal nog moeten blijken daar de instantie enkel van ons informatie wenste te verkrijgen maar zelf niet bereidwillig was haar verkregen informatie aan ons te verstrekken.

Gelukkig werden wij bijgestaan door de BVIKZ, (Belangen Vereniging Intensieve Kind Zorg) welke bijzonder op de hoogte is van de kennelijk op dit moment gaande zaken waar vele kinderen met Ehlers Danlos de dupe van dreigen te raken en wat hen méér zal schaden dan nodig.

Bij deze roepen wij dan ook alle ouders op welke vast lopen in een medisch traject, of waarvan de kinderen niet serieus genomen worden in hun klachten, zich te melden bij de BVIKZ opdat elk kind recht heeft op de juiste zorg.

Samen staan we sterk IN HET BELANG VAN HET KIND!

Share Button

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

®2024 Stichting Rico-Jay To America