Doneerboxen

Al een tijdje staan er doneerboxen voor Rico-Jay bij diverse winkels in Winkelcentrum Enschede Zuid. Vlak voor de uitzending van WEET IK VEEL mochten wij een aantal boxen alvast in ontvangst nemen vergezeld door een lieve kaart waar tevens de fooi bij in zat van het personeel van Banketbakkerij Oonk. Hoe bijzonder lief! Nu ondergaat Winkelcentrum Enschede Zuid een enorme verbouwing waaraan in 2018 een eind zal komen dus des te meer waardering dat deze ondernemers de moeite willen nemen zich óók nog voor Rico-Jay in te willen zetten.
We zijn inmiddels 2 weken verder na de uitzending van Weet Ik Veel en er is veel gebeurd. Zo leek het er opdat Rico-Jay weer afzwakte met heftige buikpijn, vreemde zwarte stoma uitstoot en enorm zere benen, kreeg broer Ryan eindelijk een EEG scan voor de ruim een jaar bestaande hoofdpijnen en duizeligheid, ziet de instantie (terecht) af van de opgedrongen aanvraag voor psychologische hulp, en liet broer Ryan me versteld staan van zijn kunsten op de pc middels een lieve brief en een mooie bungalow.
Ook is de website van Stichting Rico-Jay To America vernieuwd, komen er lieve, mooie, bijzondere donaties binnen en mogen we tot onze grote vreugde Jan de Hoop benoemen als Ambassadeur van de stichting!
Ik ben regelmatig te vinden op de school van de jongens als leesmoeder, overblijfmoeder en bibliotheekmoeder zodat ik in de buurt ben als er iets mis gaat met het stoma en ook daar is het nieuws, zij het dan mondjesmaat, tóch links en rechts binnen gekomen en werd ik aangesproken door een klein meisje uit de ‘onderbouw’: “Reinette, ik heb deze week centjes op straat gevonden toen ik met mama boodschappen ging doen en dat wil ik graag aan Rico-Jay geven voor zijn dokter in Amerika, mag ik dat volgende week mee nemen als je er weer bent?”
Met een moment van sprakeloosheid tot gevolg……
Share Button

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

®2024 Stichting Rico-Jay To America