Lucht happen

Dag 4, en de tweede dag na de operatie.                                                                           Vannacht ging iets minder, 5 x overgegeven en vreselijke buikpijn…extra medicatie vergelijkbaar met morfine en gelukkig hielp dat na 3 uur, anders had hij weer terug aan de morfine gemoeten…..
Achteraf kwam t waarschijnlijk doordat het infuus te lang leeg aangesloten zat (!)…..
Vanmorgen met veel pijn en moeite een beschuit er in gekregen…                       Hilarisch genoeg stoven er vervolgens 3, zichzelf voorstellend als arts, maar zo te zien net uit het klaslokaal gelopen dames binnen, met de mededeling dat Rico morgen wel naar huis kan! !!!
Even perplex schoot Ik in de lach en vroeg of we t infuus er bij kregen, en er na, dat ik dat dan graag van de chirurg zelf wilde horen. Ze meenden dit namens de chirurg te kunnen zeggen dus zei ik: ” prima, dan gaan we weer lucht happen buiten”. Dat vonden ze dan weer iets te snel bla bla bla. .en stoven net zo hard weer naar buiten als dat ze waren binnen gekomen.

Rico en ik zijn uiteraard gezellig naar beneden gegaan voor n frisse neus, ‘smiddags naar de speelkamer waar konijntjes en cavia’s waren om te aaien en daarna weer een frisse neus.
De stomaverpleegkundige heeft een spoedcursus stoma vervangen gegeven en zijn eigen chirurg is nog even persoonlijk langs geweest . Ik denk van alle commotie Haha
Zowel de stoma verpleegkundige als wel de chirurg zijn van mening dat wanneer de pijn medicatie op orde is en het infuus eruit, dan kunnen we de rest thuis zelf wel en dat zou zomaar dit weekend kunnen zijn. ..   Zo horen we het graag!

 

 

             


Nog eventjes lucht happen voor t slapen gaan. Rico voelt zich buiten goed en dat is aan zijn stralende oogjes wel te zien.
Ondertussen krijg ik appjes van de kaarten die naar huis zijn gestuurd. Wat zal dat een leuke thuiskomst worden!
Iedereen moet hier vreselijk om Rico lachen met zn “lucht happen” maar ondertussen is hij een voorbeeld voor velen. En het is nu ook duidelijk waarom er voor Rico geen revalidatie arts aan te pas komt.
Niet nodig, hij heeft een ijzersterke wil. #trots!!

Fijn, zo n vader die ook blijft slapen.         zucht
Vanmiddag al een niet-doorgetrokken wc aan getroffen. ….#Help!

 

Rico vindt ’t ook vreselijk. Ik moest vanmorgen een uur met hem wandelen en natuurlijk doe ik dat, totdat ik vroeg of hij al weer terug wilde.                         Vraagt hij:  “Is dat andere kind dan weg?” 

 

Rico is al in dromenland…..
Ik blijf op de bank naast hem zitten en neem er maar eens een wijntje op #vanslapenkomtvannachttochniks
Truste!

 

Share Button

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

®2024 Stichting Rico-Jay To America