Verstoorde relatie

Even ging het wat beter met Rico-Jay, maar vanmorgen was het weer overgeven en veel diaree. Nu zat er echter ook  bloed in de ontlasting. Dat kan komen vanwege de klysma’s, maar is niet goed.

Vanmiddag eindelijk VOOR HET EERST (!!) sinds we hier zijn, de kinderarts gesproken…..Wederom mijn frustratie ge-uit, uiteraard was ze het niet met mij eens en vond ze dat ik met mijn onvrede een bedreiging uitte.

Nu heb ik enkel gezegd dat als door hun eeuwige geobserveer straks blijkt dat Rico iets heeft wat voorkomen had kunnen worden door sneller handelen, dat ze nog niet blij met me gaan worden en dat ik dit bedoelde in de zin van:  dat ik dit dan op t hoogste niveau zou aankaarten en ik er van uit ga dat niemand op kritiek zit te wachten…..

Afijn, de relatie is en was bij aanvang al verstoord dus was haar idee Rico over te plaatsen…. GRAAG!!

Wél op medisch indicatie.. zo houden ze de eer aan zichzelf.

Ook waren ze overduidelijk niet gecharmeerd van het feit dat ik reeds Nijmegen had gebeld over de gang van zaken en mijn bezorgdheid waardoor er morgen een Klinisch Geneticus uit Nijmegen Rico komt bezoeken….
Afijn;
A.s maandag kunnen we om elf uur in Nijmegen terecht en daar heb ik mijn volste vertrouwen in!
Omdat het ziekenhuis de overplaatsing regelt moeten we dus ook nog blijven tot vertrek. Helemaal snappen doe ik dat niet, immers we moeten zelf maar zien hoe we er komen.

Op de goede afloop!

Share Button

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

®2024 Stichting Rico-Jay To America